NEXT
All
All
FOTBAL
TENIS
BASCHET
RUGBY
CRICKET

Prin logarea pe acest site confirmați cunoașterea și acceptarea Regulilor Generale.

Suntem încântați să te anunțăm că Sportingbet România a obținut licența de operare valabilă pentru 10 ani de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Ca urmare în data de 1 septembrie 2016 vom migra site-ul www.sportingbet.ro pe o platformă nouă, mai performantă, destinată să îmbunătățească experiența de pariere și să aducă noi funcții acesteia, în scopul alinierii la ultimele evoluții tehnologice din industria jocurilor de noroc. Printre modificările aduse de această migrare, se numără și oprirea între 29-31 august a oricăror promoții pe site-ul nostru, pentru a face loc, începând cu data de 1 septembrie, a noilor promoții pe platforma modificată. În intervalul mai sus amintit, toate promoțiile vor fi oprite, inclusiv Asigurarea săptămânală, Pariul gratuit de bun venit, rotirile gratuite zilnice, etc.

Noua platformă beneficiaza de un design îmbunătățit, mult mai prietenos, mult mai multe piețe de pariere, deci mai multe șanse de a câștiga! De asemenea, aplicația de mobil (iOS) va beneficia de îmbunătățiri majore.

Te invităm să ne vizitezi din nou site-ul începând cu 1 septembrie și să te bucuri de suprizele plăcute pe care ți le-am pregătit! Printre acestea se numără și un pariu gratuit de la noi în contul tău sportingbet. Loghează-te și află ce ți-am pregătit!

Daca ai orice nelămurire în legătură cu aceste aspecte, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa cs@sportingbet.ro și-ți vom oferi toate informațiile necesare. Operatorii noștri îți stau la dispoziție de luni până duminică între orele 10 și 22:30.

Mulțumim,

Acest joc este reglementat de UK Gambling Commission.