Pariat sănătos la Sportingbet

Așa cum te-ai așteptat, suntem foarte preocupați de situația curentă din varii motive.

Rămâi în control

Cu atâția oameni blocați în interior acum, trebuie să ne asigurăm că toată lumea are control asupra parierii. Acum mai mult ca niciodată, e important să iei pauze regulat și să îți amintești că în pariere e vorba de distracție – e distracție doar dacă pariezi din bugetul tău.

Pentru a paria responsabil, aruncă o privire la instrumentele pe care le ai la dispoziție, ca limitele depozitului, limitele timpului și alte instrumente de control ale pariatului. Poți verifica opțiunile chiar aici: JOC RESPONSABIL

Menținerea legăturii

Deși majoritatea consilierilor noștri lucrează de acasă acum, ei sunt mereu disponibili pe live chat și email. Dacă vrei orice sfat direct de la unul dintre experții noștri despre cum să îți administrezi cheltuieile sau dacă e ceva cu care te putem ajuta, trimite-ne un mesaj și îți vom răspunde cât mai repede cu putință.

Livrând ce este mai bun

Facem tot ce e posibil pentru a continua să oferim calitate în comunitatea noastră de pariere. Chiar dacă majoritatea evenimentelor sportive de top au fost amânate, ne angajăm să îți oferim oportunitatea de a paria pe evenimentele care încă se desfașoară. Mulțumim pentru faptul că rămâi cu noi și amintește-ți că încercăm să te ajutăm așa cum putem.