Promoţiile mele
Bonus nou în fiecare zi

Bonus nou în fiecare zi

O promoție specială te așteaptă în Sportingbet Casino în fiecare zi. Verifică acum ce este în oferta de astăzi!
Informaţii suplimentare

O promoție specială te așteaptă în Cazinoul Sportingbet în fiecare zi. 7 zile, 7 bonusuri, 7 șanse în plus să câștigi mai mult. Verifică acum ce este în oferta de astăzi!

Luni

50% În plus la câștiguri în jocul Flowers

Joacă slotul Flowers în Cazinoul Sportingbet în cursul zilei de Luni și îți vom mări câștigurile obținute Luni în acest joc cu 50% până la 40 RON!

Marți

50% Cashback în jocul Joker Pro

Joacă slotul Joker Pro în Cazinoul Sportingbet în cursul zilei de Marți și dacă pierzi îți vom oferi 50% cashback până la 40 RON!

Miercuri

25% În plus la câștiguri în jocul Fruit Shop

Joacă slotul Fruit Shop în Cazinoul Sportingbet în cursul zilei de Miercuri și îți vom mări câștigurile obținute Miercuri în acest joc cu 25% până la 40 RON!

Joi

25% Cashback în jocul Perfect Blackjack Pro

Joacă jocul Perfect Blackjack Pro în Cazinoul Sportingbet în cursul zilei de Joi și dacă pierzi îți vom oferi 25% cashback până la 40 RON!

Vineri

50% Cashback în jocul Twin Spin

Joacă slotul Twin Spin în Cazinoul Sportingbet în cursul zilei de Vineri și dacă pierzi îți vom oferi 50% cashback până la 40 RON!

Sâmbătă

50% În plus la câștiguri în jocul Gonzo´s Quest

Joacă slotul Gonzo´s Quest în Cazinoul Sportingbet în cursul zilei de Sâmbătă și îți vom mări câștigurile obținute Sâmbătă în acest joc cu 50% până la 40 RON!

Duminică

50% În plus la câștiguri în jocul Starburst

Joacă slotul Starburst în Cazinoul Sportingbet în cursul zilei de Duminică și îți vom mări câștigurile obținute Duminică în acest joc cu 50% până la 40 RON!

Termeni și condiții